Продукти:
6 бр. пилешки бутчета
За маринатата:
2 с.л. соев сос
2 с.л. зехтин
3 с.л. лимонов сок
1 ч.л. чесън на прах
сол
черен пипер
За паниране:
1/2 ч.ч. брашно
2 с.л. натурално нишесте
1 ч.л. сол
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
Бутчетата се почистват и измиват. Мариноват се с посочените продукти и се оставят за 12 часа.Аз ги държах повече, но ако нямате време, оставете ги поне за 4 часа. Продуктите за панировката се смесват хубаво. Бутчетата се овалват добре. Оставят се за десетина минути и се пържат в не много силно загрята мазнина. Отцеждат се върху салфетка и се сервират топли.
6 бр. пилешки бутчета
За маринатата:
2 с.л. соев сос
2 с.л. зехтин
3 с.л. лимонов сок
1 ч.л. чесън на прах
сол
черен пипер
За паниране:
1/2 ч.ч. брашно
2 с.л. натурално нишесте
1 ч.л. сол
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
Бутчетата се почистват и измиват. Мариноват се с посочените продукти и се оставят за 12 часа.Аз ги държах повече, но ако нямате време, оставете ги поне за 4 часа. Продуктите за панировката се смесват хубаво. Бутчетата се овалват добре. Оставят се за десетина минути и се пържат в не много силно загрята мазнина. Отцеждат се върху салфетка и се сервират топли.