Продукти:
500 г свински шол
4 глави лук
1 голям морков
3 малки тиквички
3 зелени чушки
200 г гъби
2 с.л. доматено пюре
сол
черен пипер
5 с.л. соев сос
1 к.ч. олио
150 г кашкавал
Месото се нарязва на хапки и се залива със соевия сос. Добавя се малко сол, разбърква се и се оставя за два часа. Лукът се нарязва на полумесеци, останалите зеленчуци на ивички или както ви харесва. Загрява се олиото и в него се изпържва до златисто месото. Изважда се и се поставя в съда, в който ще се пече ястието. В мазнината се изпържват за кратко зеленчуците по отделно и се прибавят към месото. Доматеното пюре се разтваря с 1 к.ч. вода и се изсипва. Подправя се с черен пипер и сол. Разбърква се и се слага да се пече. Когато ястието е готово, се поръсва с настъргания кашкавал и се връща за кратко във фурната, докато той се разтопи.
Ох, че е апетитно, Илианка :)
ОтговорИзтриванеДа си оближеш пръстите!
Вкуснооооооооооооооо! Облиз, облиз! :)
ОтговорИзтриванеСтрахотна рецепта!!! Пробвах я и много вкусна манджа стана. Благодаря, че я споделихте!
ОтговорИзтриванеС това кашкавалче отгоре,наистина да хапне човек,че да си оближе пръстите!Мнооого вкусно,Илианка!
ОтговорИзтриванеМммммммммм, страхотно е на вид, а със сигурност и на вкус
ОтговорИзтриванеooooooooooosamo si go prigotvete i sami 6te razberete za kakvo stava duma VKUSOTIA,VKUSOTIA I PAK VKUSOTIA
ОтговорИзтриванеooooooooooo kakva vkusotia samo , rpigotvete si go i sami 6te razberete za kakvo stava duma.
ОтговорИзтриванеВ момента го готвя, но двойна доза!
ОтговорИзтриване