600 г агнешко месо
2 стръка пресен лук
1 стрък пресен чесън
4 с.л. олио
4 с.л. оцет
1/2 ч.л. червен пипер
3 с.л. ситно нарязан пресен девесил
1 с.л. пресен джоджен
черен пипер и сол на вкус
Агнешкото месо се нарязва на кубчета. Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Всички продукти се смесват и месото се оставя да престои - най-добре от предната вечер. Нижат се шишчета и се пекат на скара.
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеОхх Илка, усетих аромата им! Чудни са! Хубава и слънчева седмица ти желая!
ОтговорИзтриванеОбожавам агнешко! Твоите шишчета изглеждат много апетитно:)
ОтговорИзтриванеБлагодаря, момичета!
ОтговорИзтриване