Продукти:
около 1,5 кг обезкостена свинска плешка
200 мл бяло вино
5 с.л. соев сос
2 с.л. балсамов оцет
5 с.л. олио
сол
черен пипер
2 яйца
1 ч.л. соев сос
100 г кашкавал
За соса:
5 с.л. брашно
30 г масло
бульона от печеното месо
Плешката се оформя на правоъгълник и се начуква. Соевият сос, оцетът и олиото се смесват. Месото се посолява леко и се поръсва с черен пипер. Хубаво се намазва с течната смес от двете страни. Завива се на руло и се поставя в съд, в който ще се маринова. Отгоре се излива бялото вино. Оставя се за 12 часа в хладилник, като е добре да се обърне поне два пъти през това време.
Яйцата се разбиват със соевия сос и се изпича омлет. Месото се изважда, развива се и върху него се поставя омлетът. Отгоре се подреждат парченца кашкавал. Завива се отново на руло и се омотава с конец. Поставя се в тава за печене, в която се излива и течността, в която е мариновано месото.Покрива се с фолио и се пече на 180* до готовност. Накрая фолиото се махва, бульонът, който се е образувал от печенето се изсипва в друг съд и рулото се връща във фурната, докато хване апетитна коричка. Запазете бульона, защото с него се получава много вкусен сос.
Брашното се препича на сух тиган. Маслото се разтопява и към него се прибавя вече препеченото брашно. Внимателно се налива от бульона, като непрекъснато се разбърква. Ако бульонът не е достатъчен за да разреди достатъчно сосът, може да се налее още малко топла вода, до получаване на нужната гъстота.
около 1,5 кг обезкостена свинска плешка
200 мл бяло вино
5 с.л. соев сос
2 с.л. балсамов оцет
5 с.л. олио
сол
черен пипер
2 яйца
1 ч.л. соев сос
100 г кашкавал
За соса:
5 с.л. брашно
30 г масло
бульона от печеното месо
Плешката се оформя на правоъгълник и се начуква. Соевият сос, оцетът и олиото се смесват. Месото се посолява леко и се поръсва с черен пипер. Хубаво се намазва с течната смес от двете страни. Завива се на руло и се поставя в съд, в който ще се маринова. Отгоре се излива бялото вино. Оставя се за 12 часа в хладилник, като е добре да се обърне поне два пъти през това време.
Яйцата се разбиват със соевия сос и се изпича омлет. Месото се изважда, развива се и върху него се поставя омлетът. Отгоре се подреждат парченца кашкавал. Завива се отново на руло и се омотава с конец. Поставя се в тава за печене, в която се излива и течността, в която е мариновано месото.Покрива се с фолио и се пече на 180* до готовност. Накрая фолиото се махва, бульонът, който се е образувал от печенето се изсипва в друг съд и рулото се връща във фурната, докато хване апетитна коричка. Запазете бульона, защото с него се получава много вкусен сос.
Брашното се препича на сух тиган. Маслото се разтопява и към него се прибавя вече препеченото брашно. Внимателно се налива от бульона, като непрекъснато се разбърква. Ако бульонът не е достатъчен за да разреди достатъчно сосът, може да се налее още малко топла вода, до получаване на нужната гъстота.
Ох, и тук да преглътна :)
ОтговорИзтриванеХубава вечер!
Аууу прекрасен!
ОтговорИзтриванеПредстави си как действа на човек, който току що е вечерял пържени тиквички :))
Ауу, Или милост нямаш, значи! Изкусителка такава! Страхотно изглежда, голяма вкусотия! Прегръдки!
ОтговорИзтриванеСупер е,истинско неделно гурме,Или!
ОтговорИзтриванеРецептата е страхотна!За колко порций приблизително са посочените продукти?
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви, момичета. Наистина се получи крехко и вкусно.
ОтговорИзтриванеЗа мен би стигнало за 6 порции, но си зависи и колко са ящни хората.
А, ето какво било жълтото. А аз се чудех като гледах само снимките. Много е апетитно, Илианче! Поздрави и хубав ден!
ОтговорИзтриванеНеустоимо предложение, Илианче!! Добре че по същото време имахме нещо близко на вкус вкъщи, че току виж ;) бяхме поели към вас да ви гостуваме :))
ОтговорИзтриванеХубав ден ти желая!!
Интересно и изкусително предложение!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
The biggest issue with the lack of inertia made this seem stiffer than expected, though it has
ОтговорИзтриванеbeen an area where Apple has been asleep at the wheel. Please list URL's along with issues you are having other symptoms related tofarmacia on line, you should be good to go. We assure you that you shouldn't politicize a
tragedy like the shooting in Aurora, Colorado they are unwittingly helping to spread
NRA propaganda. It's after the break if for whatever reason.
Look at my web page: look at more info
This looks amazingly good
ОтговорИзтриване