петък, 25 август 2017 г.

Love Change Music Festival 2017 в Ловеч


С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и DJAIKOVSKI и S.A.R.S. /на 3 септември/ – новият Love CHange Music Festival очаква меломаните в края на лятото в Ловеч.
Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената в Парк бившата казарма ще видим на живо електронният гуру от Македония - DJAIKOVSKI с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.
Наред с международните участници, в събитието ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч”, No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.
Билетите за Love CHange Music Festival могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.
Цената на билетите е както следва:
Билет за Ден 1 – 02.09.2017, събота: 30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2 – 03.09.2017, неделя: 25 лв.  / в деня на събитието: 30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв.  /  в деня на събитието: 45 лв.

Ето и програмата с участниците в събитието по дни:

Ден първи – 2 септември /събота/                       
MORCHEEBA                                        
The Sweet Life Society                                   
Мастило                                                 
Ruth Koleva Live Band        
Ден втори – 3   септември /неделя/

S.A.R.S.
 DJAIKOVSKI ft. Rachel West
 Kottarashky & The Rain Dogs
 Шкода
 Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч
No Project Band   

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.

По информация на Община Ловеч.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...