петък, 2 декември 2016 г.

Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016



Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016 ще приема гости на 8 и 9 декември от 11.30 до 19.30ч. в  Гранд хотел София.В луксозна обстановка и уютна  атмосфера, всеки посетител ще подари на сетивата си неповторимо изживяване и наслада от дегустациите на изискани брандове вина, високоалкохолни напитки и деликатесни продукти на реномирани световни и български производители.

Какво ви очаква на Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016

Естествено, ще стартират с дегустации от богатата гама напитки на специалния Remy Martin щанд, осигурени от компанията Леопард Трейдинг. Подвластни на кредото „Животът е кратък, а неустоимите му изкушения, безкрайни“, най-напред ще можете да се насладите на кралския коняк Remy Martin в неповторимите му разновидности – Remy Martin VSOP, Remy Martin XO и Remy Martin  Accord Royal 1738.
Не е нужно да отивате и до остров Барбадос за да опитате най-стария ром в света-Маунт Гей Ром- създаден като напитка през 1703г. Той ще разлее топлина по вените ви, а ароматът му ще ви пренесе към тихиия залез на окена.
Метакса 12 звезди - класическата кехлибарена напитка с нова елегантна опаковка и стилна визия, ще ви накара да се впуснете в неповторимо приключение, представена от Глобалния амбасадор на марката, изследователя-пътешественик Майк Хорн.
За истинските ценители и познавачи на високия клас сингъл малц уиски, от  дестилерия Брухлади от Шотландия ще ви кажат „наздраве“ с  три специални селекции от остров Айла –  неопушеното Bruichladdich The Classic Laddie, силно опушеното Port Charlotte  и най-силно опушеното сингъл малц уиски в света – Octomore.

В дегустациите на напитките ще се включат и селектирани серии от вината на АнжелусЕстейт, Винарна Братанови, Винарска изба Боровица, Изба Карабунар, а Винарска изба Домейн Мараш ще представи своята нова гама вина и премиера на ракия Еркесия,заедно с италианските деликатеси на фирма Prodexcommerce.

На щанда на Rakia SHOP ще  ви предложат да опитате отбрана селекция от сръбски, хърватски и босненски ракии на световно ниво и изненадващите им разновидности от малинова, смокинова, черешова, медовина и ракия от диви круши.

При Биндинг България ще можете да сравните вкуса и направите своя избор за предпочитана марка от предлаганите  висококачествени чешки, немски, белгийски и английски бири.

Представените класни напитки са изкушение, но за всеки ценител на гурмето изисканата храна е основата на насладата. За това ще се погрижат фирми като Вивенда, чиито месни продукти от висококачствено американско говеждо, оригинално японско КОБЕ, млечно телешко и месо от свободно отгледани птици превръщат всяко ястие в празник за сетивата.
Марката Еленко ще представи натурални  деликатеси, произведени по традиционни български рецепти, и  лимитирана дивечова серия с уникален вкус.
Du Chef Radichev ще ви изненада със сирене с трюфели.
ЕОС – ЛД Дистрибюшън ще презентира висококачествени деликатеси и непредлагани до момента здравословни артикули.
Фирма Жоси ще ни запознае с висококачествени млечни гурме продукти и ''плитка'' ръчен кашкавал.
Гранд Фуудс ООД ще ви придстави висококачествени италиански вина, сирена, паста, зехтини, прошуто и деликатеси.

Насладата няма да е пълна без ръчно изработените шоколадови произведения на Шоколадова Къща Valentino Chocolatier, на Modica Artisan Chocolates и Meter Chocolate, които обещават да ни направят по-усмихнати и щастливи.

Ще се запознаем и с вкуса на здравословно кафе с екстракт от Рейши – гъба, използвана от древността, известна с множеството си положителни действия върху човешкия организъм,а фирма Bio Way ще ни представят удивителните качества на гъбите шийтаке.
Кипро и Ко -български производител, койт опритежава собствената трюферия с агробиологична база в Странджа планина ще предложат български свежи и замразени трюфели и разнообразни трюфелни продукти от европейските партньори на фирмата.

Рибните деликатеси и хайвер ще бъдат доставени от компаниите Лобстер Фил и Морски дар.

Изисканите  сервизи  от фин порцелан, стъкло, кристал, прибори за хранене и аксесоари ще допълнят усещането за лукс. СПТ Инженеринг ще  представи най-висок клас порцеланови и кристални продукти WMS селекция, а фирма Дотел - официален представител на голяма част от старите европейски фабрики за хотелско и ресторантско обзавеждане ще покаже как трябва да изглежда масата на хората с усет за красивото.

Събития в рамките на изложението

Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016 се провежда със съдействието на Евро-Ток България – член на Европейската кулинарна асоциация и официален консултант на Европейска комисия в областта на храните. Евро-Ток България обединява едни от най-изявените masterchef, притежаващи международен опит от ресторанти със звезди Мишлен,които по време на събитието ще демонстрират своите уникални умения в областта на висшето кулинарно изкуство.

През двата дни на салона, след 13.00ч., посетителите ще могат да се запознаят с майсторството на кулинарните виртуози от:
ресторант La Casa Latina – кубински изкушения и огнени ритми;
       ресторант Petrus - рибни и средиземноморски специалитети;
       ресторант Арбат- руска традиционна кухня;
       ресторант GiroDitalia-италиански гастрономически изненади.

Коледните и новогодишните празници чукат на вратата, а с тях и едно вълнуващо кулинарно приключение с посещение на Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016!

С какво  ще ви изненадат още на Remy Martin Gourmet Salon Sofia, ще разберете, когато го посетите
на 8 и 9 декември от 11.30до 19.30ч.

Цена на входните билети -15 лева, които могат да се купят предварително от http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/2012628-remy-martin-gourmet-salon.htmlили на място.

Подробности за събитието може да намерите и на нашата страница във Фейсбук - https://www.facebook.com/RemyMartinGourmetSalon/

За контакти с организаторите: 0884 52 04 05, 0888 307 413; expoteamltd@gmail.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...