четвъртък, 23 юли 2009 г.

Топчета с круши и сирена



Продукти:


2 добре узрели круши
50 гр солени бисквити
50 гр синьо сирене
по 30 гр. други сирена - аз използвах само овче
смлени орехи - около 1 голяма чаша

Крушите се нарязват на ситно и поставят в цедка или гевгир, за да се отцедят за около 40 мин. Сирената се намачкват едро, соленките се мелят едро. Смесват се всички продукти и сместта се поставя в найлоново фолио за 1 час в хладилник. Правят се малки топчета; всяко се овалва в смлените ядки. Готовите топчета се съхраняват в хладилник.



Източник: Пепи


Налейте си чаша вино и се насладете!

2 коментара:

  1. Илианка, имам награди за теб! Би ли се отбила на блога ми за да си ги получиш :-)
    хохох

    ОтговорИзтриване
  2. Привет!И аз имам награда за теб.Бих се радвала да си я получиш.Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...