неделя, 7 февруари 2016 г.

Крехки свински пържоли на фурна



Приготвени по тази рецепта свинските пържоли стават много крехки и много вкусни. Печенето в бира ги прави топящи се в устата... и са мммммм много вкусни :)
На вратните пържоли не им е нужно много, за да си ги приготвите и рецептата е подходяща и за начинаещи :)


Продукти:

около 1 кг свински вратни пържоли
5 с.л.соев сос
2 с.л. сос от нар (препоръчително, но ако не откриете, можете и да го пропуснете)
2 с.л. олио
300 мл бира
сол
черен пипер на вукс
1 к.л. кимион
1 ч.л. червен пипер

30-40 г краве масло

Пържолите се посоляват на вкус. В купа се смесват соевият сос, сосът от нар, олиото и подправките. Разбърква се хубаво. Пържолите се потапят в тази смес от двете страни и се подреждат в тава. Отгоре се излива бирата. Маслото се нарязва на малки парченца и се поставя върху пържолите. Така приготвените свински вратни пържоли се поставят в загрята на 180 градуса фурна до готовност.






Няма коментари:

Публикуване на коментар