сряда, 23 септември 2020 г.

Енергийно смути с есенни плодове

 


Втората рецепта, която избрах да споделя за теста на  Блендер Silent Mixx Pro в компания на здревословните продукти на Био класа и  Dragon Superfoods e за нещо доста популярно напоследък - смути. Няма да влизам в подробности какво е смути, откъде дойде и защо е полезно. Но ще ви споделя рецептата, по която го направих аз. За нея използвах круши и дребни праскови, които открих в двора на село, което прави смутито още по-полезно и вкусно.



Продукти:

500 мл бадемово, кокосово или друг вид мляко по ваш избор

2 замразени банана

2 малки круши

1 нормална праскова или 3-4 мънички, както беше в моя случай

2 с.л. Енергиен Микс Dragon Superfoods

1 ч.л. канела

2 с.л. сироп от агаве  или на вкус



Със съвършения  Блендер Silent Mixx Pro смутито се получава буквално за секунди. Просто поставете всички съставки в блендера и ги разбийте до хомогенна смес. Обикновено това отнема по-малко от минута. Консумирайте веднага след приготвянето. Ако го приготвяте само за себе си, може да намалите дозата на половина.


Енергиен Микс Dragon Superfoods е една уникална рецепта, обединила свойствата на три суперхрани в комплексен подход за подържане нормалните нива на енергия в тялото. Корен мака на прах – дава усещане за прилив на жизненост и тонус, освобождава енергия в тялото, подпомага издръжливостта и се смята, че повлиява благоприятно нормалните функции на жлезите с вътрешна секреция. Конопеният протеин е в този микс, за да се “погрижи” за силата на мускулите. Изцяло етествен пълноценен растителен протеин, запазил голяма част от хранителните вещества на конопените семенца. И не на последно място любимото какао – интензивно и наситено, ободрява, забързва кръвообръщението, допринася за тонуса, грижи се за   нормалното състояние на костите, мускулите, сърцето, благодарение на естествено съдържащия се магнезий. Този супер Енергиен Микс е подходящ за вашето сутрешно смути и/или за презареждане на силите следобяд, ако сте спортисти или физически активни

2 коментара:

  1. Или,
    не съм използвала този енергиен микс, но правя смути и е много хубаво за сутрешна закуска или просто за закуска през деня когато ни се прииска нещо сладко и вкусно.Блендер или пасатор са задължителни уреди в дома, с тях става много лесно всяко пасиране или разбиване.
    Поздрави и усмивки !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...