За мен

Здравейте и добре дошли! 


Казвам се Илиана и стопанисвам това Щъркелово гнездо. Създадох блога през 2008 година, с идеята, че тук ще събирам рецептите, които съм приготвяла и ми харесват. Но с течение на времето осъзнах, че блогът заема огромна част от моето време и за сметка на това се посещава много добре. На всичкото отгоре се оказа и че споделяните рецепти се харесват на много от вас и за моя изненада готвите доста по тях . Почти всеки ден ме изненадвате с това J
Аз не съм професионален готвач, но от дете обичах да гледам кулинарните рубрики в списанията и да надничам в старата тетрадка с рецепти на баба. Така и до днес посещавам много кулинарни блогове, гледам кулинарни предавания и чета книги по темата, с идеята, че мога да взема нещо ново и да го адаптирам към моята кухня.
Повечето от рецептите, които можете да намерите тук, са съобразени изцяло с вкусовите предпочитания на моето семейство. А те са до голяма степен традиционалисти и не обичат много да пробват нови вкусове и рецепти. Но пък от друга страна имате гаранция, че рецептите са традиционни (или пригодени към нашите традиции) и много вкусни.
Когато използваме пресни и прости съставки, винаги ще бъде много вкусно!
В Щъркелово гнездо няма да намерите най-добрите снимки на храна. Това е блог за рецепти, не за фотография.  Мога да ви обещая обаче лесни рецепти, обикновено с прости съставки и с прости методи на приготвяне, сготвени, изпитани и опитани от мен. И снимани от мен (както си и личи, хах!). Това са моите рецепти, които приготвям у дома. Често са такива, с които и най-начинаещите в кухнята могат да се справят без затруднение.
Надявам се, че ще бъдат полезни и вкусни и за вас.

А ако и вие харесвате моите рецепти и готвите по тях, ще бъда изключително щастлива да оставите коментар под рецептата или да споделите на моята страница във Фейсбук тук https://www.facebook.com/ilrai.blogspot/?ref=bookmarks, или пък ако публикувате снимка във Фейсбук или Инстаграм, да сложите хаштаг #щъркеловогнездо, защото винаги, когато виждам вашите снимки, се чувствам много, много щастлива!


И не забравяйте, гледайте на готвенето като забавление, а не като задължение!

Ако искате да се свържете с мен, пишете на ilrai78@gmail.com

А сега, да сготвим заедно с любов :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...