четвъртък, 20 август 2020 г.

Кулинарен конкурс „Есенна ловешка трапеза“ и Есенен панаир в Ловеч


От 11 до 13 септември 2020 г.  в двора на бившата Казарма в Ловеч ще се състои Есенен панаир – Ловеч 2020. Община Ловеч подготвя интересна културно-музикална програма, в която намира място и Кулинарният конкурс „Есенна ловешка трапеза“. Конкурсът ще се проведе на 12 септември 2020 г. в двора на Казармата. Записването е в срок до 4 септември 2020 г., а заявки за участие могат да се изтеглят от сайта на Общината (https://www.lovech.bg/bg/sabitiya/kulinaren-konkurs-esenna-loveshka-trapeza) и се подават на имейл адрес: i.nikolova@lovech.bg, в стая № 310, ет. 3  на Община Ловеч, или по пощата.
Участниците е необходимо да представят поне едно кулинарно произведение в една от изброените категории: най-вкусно или най-дълго ловешко кебапче, сладки баници, солени баници, сладкиши с есенни плодове и печива и напитки с мед, като няма ограничение за вида и броя на изделията, които един участник представя.
В конкурса могат да се включат както индивидуални участници, така и организирани групи от училища, читалища, пенсионерски клубове, самодейни състави и други, като един отбор може да включва максимум 5 човека. Кулинарните експонати трябва да бъдат придружени от табелка, на която да са изписани имената на участника и името на изделието.
Регламентът на конкурса и Заявката за участие са публикувани на сайта на Община Ловеч https://www.lovech.bg/bg/sabitiya/kulinaren-konkurs-esenna-loveshka-trapeza.
Конкурс „Есенна ловешка трапеза“ се организира от Община Ловеч с подкрепата на Д-р Йоткер България.
Телефон за повече информация: 068688299.

Заповядайте в Ловеч на Есенен панаир!





1 коментар:

  1. Или,
    чудесна е тази инициатива.Аз имах подобна идея да направим конкурс в нашето село.Но по селата хората са вече много възрастни и малко на брой.А селата в северна България са и много обезлюдени.Прекрасна инициатива за Ловеч и не само, за целия регион.Ако бях по - близо бих се включила и аз като участник.Есента е богата на много плодове и зеленчуци, ще има избор и то голям.
    Поздрави и спорна нова седмица !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...