четвъртък, 7 юни 2018 г.

Щъркелово гнездо на 10!!!


Неусетно изминаха цели 10 години от момента, в който написах първата буква в Щъркелово гнездо. 10 години всеотдайност, труд, постоянство, любов и истинска страст!
Днес няма да пиша дежурните неща, които обикновено се пишат по такъв повод.
Ще ги пропусна.
Само простичко искам да благодаря на моите читатели и на тези, които опитват рецептите тук и ми се доверяват за приготвянето на поредната вечеря. Благодаря ви от сърце, защото ако не бяхте вие, нямаше да оцелея цели 10 години! И нямаше да се развивам по този начин.
10 години са дълъг път... Но извървян неусетно, защото удоволствието, което ми носи писането тук е огромно.
А в момента, случайно или не, се занимавам с още нещо, за което реших да ви разкажа точно на този ден.
В последните дни посещавам ДЦДВУ към сдружение "Закрила" Ловеч, където с младежите се учим на много неща. Месихме тесто, разбивахме с миксер, правихме бисквитки и соленки, учим се да правим кексчета и хапки и разни други неща.
Удоволствието да се работи с тях е изключително голямо и усещането е удовлетворяващо. Винаги отивам с усмивка, а те ме посрещат с прегръдка :)
Бих искала да благодаря на Мария Недялкова за поканата да работим заедно!

Сега ще ви покажа малко снимки от съвместната ни работа и изчезвам, защото днес ще правим баница и още нещо :)15 коментара:

 1. Да ти са честити 10 - те блогогодинки Или и с все същия ентусиазъм да списваш този прекрасен блог.Много вдъхновение, много здраве и нови кулинарни идеи и рецепти да намираме тук.Надниквам с удоволствие и черпя идеи особено от старата ни българска кухня.
  Благословение, мир и благодат в твоя дом !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сърдечно ти благодаря, Ели!
   Прегръщам те силно!

   Изтриване
 2. Щъркелово гнездо е един от първите блогове, които следя, откакто започнах да готвя сериозно.
  Честит ти юбилей!
  Пожелавам ти да продължаваш все така успешно и с удоволствие да вършиш това, което обичаш, да намираш още повече поводи за усмивки и вдъхновяващи рецепти!
  Бъди все така усмихната, заредена с мотивация и вярвай в себе си!
  Целувки.

  ОтговорИзтриване
 3. Моето вдъхновяващо масто ,което е причина да бъда и аз блогър. Честит юбилей и неща още много по 10г ти е любимо щъркелчето и да те зарежда винаги положително.
  Радвам се ,че те познавам Илианка ,защото си много добър човек и приятел!
  Силно те прегръщам!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сърдечно ти благодаря, Здравче!
   Прегръдки от мен!

   Изтриване
 4. Илианка, честити 10 години успешен и уютен блог! Бъди все така усмихната, вдъхновена и удовлетворена! Поздравявам те за проекта, в който участваш, страхотна идея! Вдъхновяващо е да запалиш искрата у деца и млади хора сами да приготвят храната си!Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 5. Честит малък юбилей Илианка!! Бъди жива и здрава, за да можеш още дълги години да твориш вкусотии в кухнята и да ни ги представяш тук, защото е много приятно да има местенце, където винаги можеш да надникнеш за идейка, вдъхновение и съвет!! Силна прегръдка от мен и едно голямо БРАВО за новото ти начинание!! Успешен и удовлетворяващ ден ти желая!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Силна прегръдка и за теб, Руми!
   Много ти благодаря !

   Изтриване
 6. Мила, Или! Изключително много се радвам, че си решила да напишеш първата буква преди 10 години, че си създала това място и го изпълваш с ценно съдържание, че присъстваш в домовете ни с рецептите си, че си част от празниците ни също с тях, че ни помагаш да разнообразяваме менюто си и да успяваме с готвенето! Благодаря ти за уютното местенце, за лъчезарната ти усмивка и безценното ти приятелство. Светът е по-красив с хора като теб. Успех в начинанието, правиш още повече хора щастливи! Продължавай все така да ни носиш позитивизъм, винаги ми е приятно да видя усмивката ти, или пък някоя вкусна рецепта. А когато се изморяваш, просто си почини, но не преставай! Прегръщам те, честит юбилей на Щъркеловото гнездо! Удоволствие е да те познавам!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е тук вече се разплаках....
   Много силно те прегръщам, а това лято се надявам да е на живо, Кате!
   Благодаря ти!

   Изтриване
 7. И аз със закъснение, от сърце: Честита 10 годишнина на Щъркелово гнездо!
  Едно любимо и прекрасно място, щедро даряващо много уют и семейна топлина,
  много доброта, позитивизъм, вдъхновение и прекрасни кулинарни рецепти...
  А ти си знаеш, че си страхотна, че и новото ти начинание е страхотно,
  че и аз ти благодаря, че те прегръщам и ти желая успехи още много х10!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Прегръщам те силно и много те обичам! Благодаря ти!

   Изтриване
 8. Еха, кога минаха тези десет, Илианка!
  да ти е честит блога, надниквам винаги с интерес, особено за простичките, български рецепти, аз съм те запомнила от "Гответе с мен" с куркудената чорба на баба ти:), както и стестените изкушения.
  Прегръдка!
  Чудесно е и новото ти начинание! Сигурна съм, че не само ти, но и младежите ще те научат на нещо, ти си човек, който може да усети и види навсякъде!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...