Pages

четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Бонбони с дулсе де лече




Продукти:


1 кутия дулсе де лече
1 1/2 ч.ч. орехи
1 пакет бисквити Слънце
2 бр. кори за вафли
60 г краве масло на стайна температура
30 г кокосови стърготини
1 капсула ванилия

смлени орехи и кокос за овалване

Орехите, бисквитите и вафлените кори се смилат в робот или блендер на не много ситно. Ако не разполагате с такъв уред и хаванче ще ви свърши работа. Смесват се всички съставки и се разбъркват много хубаво.
Сместа се оставя на студено да стегне за час-два. От нея се оформат топчета, които се овалват в смесени с кокос смлени орехи. Оставят се отново да се охладят около 1 час и са готови за консумация.

А тази страхотна рецепта ми подшушна Дидка, за което от сърце благодаря!

8 коментара:

  1. Тази вкусна серия с бонбони, която тези дни предлагате ще задмине новогодишната :)
    Чудесни са, особено с вафлените кори
    и любимото ми дулсе :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много вкусни са, Дани.
    Не съм се съмнявала изобщо, но да призная надминаха всичките ми очаквания :)

    ОтговорИзтриване
  3. OOhh que delicia de golosinas se ve fantàstica para celebrar el dìa del amor,saludos y abrazos.

    ОтговорИзтриване
  4. Така исках да правя бонбони тези дни и време е остана. Обаче така ще мога да разнообразя с твоите, Илианка! Хубав празник утре- независимо на виното или любовта или каквото там решите;)

    ОтговорИзтриване
  5. Весел и любовен празничен ден, Илианка!! Ама няма как да не е весел и любовен с тези вкусни бонбонки, които прекрасно ще си паснат с чашката хубаво вино в романтичната вечер :)! Поздрави и прегръдки, миличка!

    ОтговорИзтриване
  6. Има ли бонбонки, там съм:)))а тези определено не са за изпускане. Страхотни са - вкусни и красиво декорирани. Честит празник, Ил!

    ОтговорИзтриване
  7. Честит празник на любовта и виното, Или :) Много симпатични бонбончета си направила! С това карамелено мляко, ще са чудни!!!
    Наздраве с усмивка от мен :)

    ОтговорИзтриване