Pages

четвъртък, 8 април 2010 г.

Чушки бюрек


Продукти:
10 бр. печени чушки (обелени, без семки)
около 350-400 г сирене
3 яйца
брашно за овалване
Сиренето се намачква и към него се прибавя едно яйце. Всичко се разбърква добре. Чушките се пълнят със сместта. Овалват се добре в брашно и се оставят за десет минути да се запечатат. Не е проблем, ако чушката се разкъса. Поставете сиренето и я завийте. След като оваляте с брашно, нещата ще си дойдат по местата :) - всичко ще се залепи. Останалите две яйца се разбиват и в тях се потапят чушките. Пържат се в сгорещена мазнина. Изцеждат се върху салфетка.

4 коментара:

  1. Мдам, познай какво ще има в дома за вечеря. :) Благодаря ти за рецептата, след малко запрятам ръкави.

    ОтговорИзтриване
  2. Пак заповядай :)

    Бързо и вкусно.

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че са се получили :)
    Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване