Pages

сряда, 5 ноември 2008 г.

Запечени броколи


Продукти:


300 гр. замразени броколи
300 гр. гъби
100 гр. шунка
200 гр. кашкавал
50 гр. краве масло
сол, черен пипер

Гъбите се почистват и нарязват на по-едро. Смесват се с броколите и шунката в подходящ за печене съд. Много добре стават на керемида. Подправят се със солта и пипера и върху тях се поставят парченца краве масло. Слагат се да се пекат. (Ако ги сложите в керамичен съд, то нека фурната е студена, ако пък са в тавичка - може и в топла фурна) След като вече са се изпекли до готовност, се поръсват с настъргания кашкавал. Връщат се във фурната и се допичат до разтопяване на кашкавала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар