Pages

четвъртък, 14 август 2008 г.

Млечна баница


Продукти:


1 пакет домашна юфка
1 1/2л. прясно мляко
8 яйца
1 1/2 ч.ч. захар
2 ванилии
50 гр. краве масло
5 с.л. кафявя зяхар

Юфката се изсипва в тава и се слага в гореща фурна да се препече(около 5-7 минути). Яйцата се разбиват леко със захарта и към тях се добавя млякото и ванилията. Сместта се изсипва върху препечената юфка. Отгоре се поставят парченца масло и баницата се връща във фурната. Пече се докато порозовее. Изважда се от фурната и се поръсва с кафявата захар. Връща се обратно и се допича още 7-8 минути.Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар