Pages

понеделник, 16 февруари 2009 г.

Пълнени филийки


Продукти за 2 бр.:

две филий хляб
по около 50 грама шпек салам, сирене и кашкавал,2 яйца около половин чаена чаша настъргани или пасирани домати(посолени)чубрица за поръсване1 с.л олио2 с.л. краве масло

В средата на филийте се изрязва дупка. Яйцата се разбиват леко, смесват се със сиренето, кашкавала и салама(нарязани на дребни кубчета). Трябва да се получи гъстичка смес.В тефлонов тиган се загряват олиото и маслото. Филийките се натопяват в доматите за бързо (да не поемат много домати) и се слагат в загрятата мазнина. В дупката се изсипва сместта. Когато се зачервят добре и пълнежът се стегне, се обръщат от другата страна. Изваждат се и се поръсват с чубрица.Бързи, лесни и мнооого вкусни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар