tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post8692309606745809742..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Лесна къпана баницаIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-1060140671954988742013-12-02T23:53:50.667+02:002013-12-02T23:53:50.667+02:00Илиянка, баба ми бог да я прости, правеше такава б...Илиянка, баба ми бог да я прости, правеше такава баница, наистина става много вкусна. Благодаря ти, че ме върна в спомените. Поздрави и лека вечерАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-52410790586349764412010-10-17T18:00:31.728+03:002010-10-17T18:00:31.728+03:00Илияна, аз винаги много се впечатлявам от подобни ...Илияна, аз винаги много се впечатлявам от подобни рецепти за къпани баници, питки и хлябчета!!!<br />Миналата година се престраших и правих едни къпани хлебчета - много ни харесаха, вече е време да изпробвам и някоя къпана баница :)<br />Записвам си рецептата!Maria Miteva-Christouhttps://www.blogger.com/profile/05814720989810247084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-64163896035840690382010-10-17T17:19:00.848+03:002010-10-17T17:19:00.848+03:00Зори, наистина е много вкусна.
Чашата, която ползв...Зори, наистина е много вкусна.<br />Чашата, която ползвах е 220 мл.<br /><br />Диди, чела съм рецепта, като тази, която казваш, но още тогава не бях убедена дали ще ми хареса направена така. Обаче тази в мига, в който я видях, разбрах, че ще я направя.<br />А вкусът е много приятен. И ароматът на маслото не е много силен. Усеща се, точно толкова, колкото е приятно. Не е мазна, а много сочна. Абе, с две думи - хареса ми :))<br />И ще се радвам, ако я пробвате да споделите.<br />Дани, ей сега я почвам :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-68292059340047601502010-10-17T17:12:37.340+03:002010-10-17T17:12:37.340+03:00Илианка, прекрасна идея и много апетитна баница:)
...Илианка, прекрасна идея и много апетитна баница:)<br /><br />Чакам баклавата!!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-43176656904321021422010-10-17T17:04:05.214+03:002010-10-17T17:04:05.214+03:00Благодаря за тази рецепта и видео!В Турция приготв...Благодаря за тази рецепта и видео!В Турция приготвяха тази баница-но традиционния и начин е като слагат корите във вряла вода-като за лазаня-и е доста по-трудно-корите са тънки,накъсват се-трябва да се внимава-а така наистина е по-лесно-и вкусът на тази баница е невероятен-естествено без магданоз :)) те слагат в тестените си изделия доста.Ще я пробвам задължително.А и според жената от видеото-няма разлика между така приготвената баница и традиционната им къпана баница.Така че това си е направо хитринка-Благодаря за което :)Deyahttps://www.blogger.com/profile/00811889444761437038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-51231238589097485862010-10-17T14:38:06.013+03:002010-10-17T14:38:06.013+03:00Вкусна е тази баница, благодаря че е я сподели, Ил...Вкусна е тази баница, благодаря че е я сподели, Илианка :) <br />От колко мл. е чаената чаша?Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.com