tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post587316648096692675..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Таратор с репички и краставицаIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-87988987095203671162019-05-06T17:08:57.807+03:002019-05-06T17:08:57.807+03:00Правила съм само с репички, но ще опитам и комбина...Правила съм само с репички, но ще опитам и комбинацията.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-52257271701887141892019-04-16T12:42:00.612+03:002019-04-16T12:42:00.612+03:00Или,
чудесен таратор с репички.Правила съм, но даж...Или,<br />чудесен таратор с репички.Правила съм, но даже ползвам и друга зеленина.А кашкавал в днешно време да панираш си е истинско изпитание.Защото не е качествен и трудно се панира.Аз го слагам във фризера да се охлади достатъчно и тогава го панирам.Но си зависи от марката и вида кашкавал.Понякога вземам една марка кашкавал, но въпреки това не става добре , защото е с различно качество.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com