tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post3670290087801214484..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Пиле в сач с капакIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-6318898235335954012016-06-29T21:37:16.022+03:002016-06-29T21:37:16.022+03:00Благодаря!Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-35505289553738189232016-06-26T18:54:07.955+03:002016-06-26T18:54:07.955+03:00Здравейте,
когато си купувате сача, попитайте прод...Здравейте,<br />когато си купувате сача, попитайте продавачите. Те ще ви обяснят, ако има нужда от обработка. Моят е подарък и беше готов за употреба. Не съм го обработвала предварително.<br />Поздрави,<br />ИлианаIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-19810649582410159162016-06-26T15:50:24.941+03:002016-06-26T15:50:24.941+03:00Здравейте! Как се обработва сача с капак преди пър...Здравейте! Как се обработва сача с капак преди първата употреба( капака маже ли се с мазнина)? Изглежда толкова вкусно и ще си купя такъв сач. Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-73547117104995355352014-01-30T16:29:51.814+02:002014-01-30T16:29:51.814+02:00Не мисля, че в случая босилекът е подходящ. Наисти...Не мисля, че в случая босилекът е подходящ. Наистина е много вкусно :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-54799273632005295082014-01-29T20:32:11.711+02:002014-01-29T20:32:11.711+02:00Точно сега търсех някаква по интересна рецепта с к...Точно сега търсех някаква по интересна рецепта с картофи и пиле, но пък да не бъде и прекалено различна, че в моят дом са и свикнали на едно и не приемат нищо друго.Това ми се вижда идеалната рецепта, не е бях сещала така в големият гювеч да направя всичко.В него идеално се готви и придобива съвсем друг аромат и вкус и всичко става по сочно.За жалост не ме бива много с подправките,ако сложа и босилек дали ще има проблем или няма да е прекалено натрапчив вкусът, знам че него го слагат в пиците доста.Благодаря за подробното описание, от снимката изглежда ужасно вкусно, ще я пробвам и ще пиша резултата.Турция 2014http://www.exoticholiday.bg/pochivki-v-turcia.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-20130656236472590342014-01-20T12:19:47.566+02:002014-01-20T12:19:47.566+02:00Благодаря, Дианка! Прегръдки за теб!Благодаря, Дианка! Прегръдки за теб!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-80489266193198000532014-01-20T12:05:59.922+02:002014-01-20T12:05:59.922+02:00Чудесен подарък и много хубава рецепта за него, ка...Чудесен подарък и много хубава рецепта за него, както и останалите.<br />Очаквам още много вкусотии в него...<br />Сърдечни поздрави, успешна и усмихната нова седмица!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-47272217008764970752014-01-20T11:41:39.792+02:002014-01-20T11:41:39.792+02:00Хубава да ви е седмицата, момичета. Сачът дава по-...Хубава да ви е седмицата, момичета. Сачът дава по-различен вкус на ястията. Препоръчвам ги.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-3539309666289905762014-01-20T09:28:33.304+02:002014-01-20T09:28:33.304+02:00Честит подарък!Все така вкусно да ухае от него,Или...Честит подарък!Все така вкусно да ухае от него,Или!<br />С пожелание за успешна нова седмица!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-12725712875036974842014-01-19T22:44:23.882+02:002014-01-19T22:44:23.882+02:00Ох, не знам, Ил, като видях първата снимка с отвор...Ох, не знам, Ил, като видях първата снимка с отвореното капаче, чак аромата усетих, не знам как се случи, но сериозно ти говоря! Такъв сач не съм виждала, но съм убедена, че каквото и да приготвиш в него ще е вкусно. Прекрасна нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-78061227001319090032014-01-19T19:22:02.784+02:002014-01-19T19:22:02.784+02:00Интересно се готви в такъв съд. Вече и питка приг...Интересно се готви в такъв съд. Вече и питка приготвих в него.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-57406987232621460842014-01-19T09:03:55.343+02:002014-01-19T09:03:55.343+02:00От вчера преглъщам, Ил!
Чудесно е станало, а и пре...От вчера преглъщам, Ил!<br />Чудесно е станало, а и предполагам, че съдът има голямо значение в случая!<br />Хубава неделя!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-25178920614267880062014-01-19T00:07:13.496+02:002014-01-19T00:07:13.496+02:00Честит да ти е сачът и да приготвяш в него все так...Честит да ти е сачът и да приготвяш в него все такива вкусни ястия!<br />Ние имаме, но е доста плитък, а този е дълбок, пък и с капак, така че е много по-удобен.<br />Усмихната неделя!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-36230673105923742832014-01-18T20:06:58.082+02:002014-01-18T20:06:58.082+02:00Илиянка, чудесен подарък, като се замисля и аз не ...Илиянка, чудесен подарък, като се замисля и аз не знам какво да приготвя в такова нещо, но ти си се справила блестящо.<br />Поздрави!Елена Димиеваhttps://www.blogger.com/profile/02206532808719017663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-33107438433411132542014-01-18T18:51:23.499+02:002014-01-18T18:51:23.499+02:00Иле, чудесно си го използвала. Ама така да изглежд...Иле, чудесно си го използвала. Ама така да изглежда хубаво... Бягам да вечерям, иначе - лошо ми се пише. :)<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com