tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post2898755411437168210..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Пържени филийкиIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-86973335414286426342017-10-29T20:08:05.305+02:002017-10-29T20:08:05.305+02:00Привет и добре дошъл!
Благодаря за коментара и спо...Привет и добре дошъл!<br />Благодаря за коментара и споделените техники!<br />Ще се радвам да намерите нещичко и за вас в моя блог :)<br />Поздрави,<br />ИлианаIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-39940230674914178282017-10-29T18:51:11.784+02:002017-10-29T18:51:11.784+02:00Здравейте!
Сега го открих тоя сайт/блог и ми харе...Здравейте! <br />Сега го открих тоя сайт/блог и ми харесва! <br />Относно пържените филийки, които обожавам, в къщи ги правим откакто се помня с брашно. Защо? Защото е по евтино... На времето майка ми така ги правеше и впоследствие и аз така. Ние сме бедни хора. А иначе за техниката- жена ми ги топи и вади, складирва ми ги аз да си ги пържа и ям. А аз ги топя и ги изцеждам механически ( стискам ги с ръце). Иначе освен посочените съставки, добавям и лют червен пипер, къри, черен пипер, абе каквото ви доде на ума. И така си няправете сметката, че да ги консумирате топли. Особено със сирене! И дано да е истинско! Бъдете живи и здрави!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-41752618478424359142015-07-07T23:38:09.613+03:002015-07-07T23:38:09.613+03:00Илианка, так ме изкуши с тези филийки, много обича...Илианка, так ме изкуши с тези филийки, много обичам.<br />И аз, като Тили и Елена досега с брашно не съм правила. Разбивам яйца и мляко - понякога прясно, понякога кисело.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-30995166696535753332015-06-22T13:16:04.529+03:002015-06-22T13:16:04.529+03:00За първи път срещам подобна комбинация от яйце и б...За първи път срещам подобна комбинация от яйце и брашно за пържени филийки, Или.Аз ги потапям в разбити яйца с прясно мляко.Така ги обичат в къщи.А някои ги панират само в яйца, разбити с малко вода.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-68050165088539779332015-06-21T23:42:23.365+03:002015-06-21T23:42:23.365+03:00Обожавам пържени филии. Мога да ям всеки ден. И ще...Обожавам пържени филии. Мога да ям всеки ден. И ще редувам - веднъж със сирене и сладко ,друг път - с колбас, а много често - само с мед. <br />идвам с бурканче и да сядаме :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-83892304632858994642015-06-21T20:33:12.923+03:002015-06-21T20:33:12.923+03:00И е хубаво че си споделила, защото аз пък за пръв ...И е хубаво че си споделила, защото аз пък за пръв път срещам тази комбинация - яйце и брашно. Не напразно казват, че човек се учи докато е жив!<br />Хубава неделна вечер, Ил!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.com