Продукти за 1 брой:
около 100 гр печено или сварено пилешко месо
50 гр кашкавал
50 гр сирене
3-4 с.л. лютеница
2 с.л. олио
1 малка кисела краставичка
1 яйце
чубрица
Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът на което се пробива леко.Гювечето се слага в микровълновата за 5 минути на средна степен.
Ако предпочитате да приготвите гювечетата в обикновена фурна, поставете продуктите без яйцето и запечете, като ги поставите в студена фурна, за да не се спукат. След като заврат, счупете яйцето отгоре и върнете да се допече.
Това определено ми харесва. Хем вкусно, хем леко гювече (не харесвам много мазните неща).
ОтговорИзтриванеПоздрави, Илиянка!
Илиянка, чудно гювече си направила и апетитно! Весели празници, миличка и Честит 1 май!
ОтговорИзтриванеЧестит празник, момичета!
ОтговорИзтриванеТези бързи и вкусни гювечета спасяват положението, когато няма повече време за подготвяне на обяд или вечеря!
ОтговорИзтриванеЧудесно поднесено!
Илияна, весели празници!
Честит Празник, Илианче! Христос Воскресе! Здраве, любов и благоденствие! Много красота и топлина в отношенията! Хубав Великден!
ОтговорИзтриванеЧестито Възкресение Христово! Здраве, щастие и благодат в дома ти!
ОтговорИзтриванеМного хубава рецепта. Ще се възползвам от нея.
ОтговорИзтриванеПожелавам ти светли Великденски празници!
Hey There. I found your weblog the use of msn. This is an extremely well written article.
ОтговорИзтриванеI will be sure to bookmark it and come back to learn more of
your helpful info. Thank you for the post. I'll certainly return.
my blog - Le derme luxe review