tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post9173642942945994618..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Четири разядки с патладжаниIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-26589276400040094822019-08-21T08:57:40.312+03:002019-08-21T08:57:40.312+03:00Или,
разкошни разядки, веднага ще ги пробвам.Първа...Или,<br />разкошни разядки, веднага ще ги пробвам.Първата и баба гануш съм правила.Но когато бях в Израел опитах една разядка, но не знаех как се прави.Скоро видях рецепта в блога на Йоанна.Казва се мутабал и се прави с тахан и кисело мляко.Бях попитала и разбрах,че се прави с бели патладжани.Много е вкусна също.Но и твоите варианти са чудесни , патладжаните се съчетават добре с кисело мляко, с майонеза.<br />Поздрави и спорна нова седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com