tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post7485175328787066787..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Паламуд в пергаментIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-42861182200465146842017-05-07T23:47:43.794+03:002017-05-07T23:47:43.794+03:00И аз много обичам паламуд, но обикновено на морето...И аз много обичам паламуд, но обикновено на морето си го хапвам, рядко виждам тук да продават.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-85576399011494197452017-05-06T23:01:18.879+03:002017-05-06T23:01:18.879+03:00"Кеф ти риба кеф ти паламуд" имаше някак..."Кеф ти риба кеф ти паламуд" имаше някакъв такъв израз и сигурно има защо, явно рибката е доста вкусна. Апетитно си я приготвила, поднесла и снимала, Или! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-30690497994935051842017-05-04T15:43:29.322+03:002017-05-04T15:43:29.322+03:00Или,
баща ми е ловец и рибар.Преди години в нашият...Или,<br />баща ми е ловец и рибар.Преди години в нашият дом редовно имаше паламуд и сафрид.Правили сме по цели бидони от тези риби.Днес за жалост все по - рядко се срещат скумрията, паламуда и сафрида.Набляга се повече на сьомгата и някои други риби , които са внос.Радвам се,че си успяла да ни представиш тази толкова вкусна риба и то приготвена в пергамент, много вкусно и великолепно да се сервира така.Простичко и лесно.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com