tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post5750536841700476018..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Домашен течен шоколадIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-41940906344126348212019-02-03T22:35:36.193+02:002019-02-03T22:35:36.193+02:00Браво, Ели! Ще опитам и аз с кокосово. Браво, Ели! Ще опитам и аз с кокосово. Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-37232258986323113722019-02-01T12:18:46.037+02:002019-02-01T12:18:46.037+02:00Заместиха кравето масло с кокосово. Не само че се ...Заместиха кравето масло с кокосово. Не само че се получи, ами даже ни хареса много :) Страхотен шоколад!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00329866370066872261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-16253716641730307122017-03-01T19:14:56.579+02:002017-03-01T19:14:56.579+02:00Здравейте,
Този шоколад е за директна консумация и...Здравейте,<br />Този шоколад е за директна консумация и обикновено се изяжда много бързо. Най-много е стоял до 3 дни в хладилник.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-45103833446687687892017-03-01T16:59:46.928+02:002017-03-01T16:59:46.928+02:00Здравейте, искам а попитам колко му е срока на год...Здравейте, искам а попитам колко му е срока на годност.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-29284935316590830142017-02-21T10:19:48.465+02:002017-02-21T10:19:48.465+02:00Според мен е варено повече маслото.Според мен е варено повече маслото.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10906760683705691995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-87952631096372668212017-02-12T11:57:52.253+02:002017-02-12T11:57:52.253+02:00Благодаря!Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-79535267151256541482017-02-11T20:44:03.137+02:002017-02-11T20:44:03.137+02:00Вкусен споменВкусен споменAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06691376994728642020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-3538917998584093622017-02-11T20:43:01.713+02:002017-02-11T20:43:01.713+02:00Вкусни спомени!Вкусни спомени!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06691376994728642020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-52318265091520728202017-02-10T21:26:26.039+02:002017-02-10T21:26:26.039+02:00Еееей, от кога не съм хапвала...Еееей, от кога не съм хапвала...veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-76574967493209508182017-02-09T17:44:42.493+02:002017-02-09T17:44:42.493+02:00Изобщо нямаше нужда от миксер или пасотор.Всичко с...Изобщо нямаше нужда от миксер или пасотор.Всичко се смеси добре на ръка.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-14395721484050064542017-02-09T15:11:12.291+02:002017-02-09T15:11:12.291+02:00Наистина се получи много фин, Дианка
Очаквах да им...Наистина се получи много фин, Дианка<br />Очаквах да има онази специфична коричка отгоре, но този път не се получи.<br />Поздрави и много силни прегръдки и за теб!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-64445768379287493322017-02-09T15:09:38.570+02:002017-02-09T15:09:38.570+02:00Това не ми се е случвало. Мина ли с пасатор или с ...Това не ми се е случвало. Мина ли с пасатор или с миксер?<br />Да не би да е от сухото мляко? Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-48427321804263139912017-02-09T14:30:55.051+02:002017-02-09T14:30:55.051+02:00Вълшебен - обожавам го...,
твоят изглежда много фи...Вълшебен - обожавам го...,<br />твоят изглежда много фин, нежен и неустоимо изкушаващ.<br />Благодаря, Илианка, прегръдка и поздрави за теб!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-24837951522853753942017-02-09T13:35:01.837+02:002017-02-09T13:35:01.837+02:00Момичета на толкова проста рецепта се провалих.Пом...Момичета на толкова проста рецепта се провалих.Помня че преди години съм го правила и се е получавал.Не знам къде точно беше проблема но в момента маслото е от горе а долу всичко е течно.И това е след почти 24 часаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-59164451585014469742017-02-09T08:31:29.613+02:002017-02-09T08:31:29.613+02:00Наистина е много сладък :D И скъп :)Наистина е много сладък :D И скъп :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-84609136190748085472017-02-09T08:30:44.970+02:002017-02-09T08:30:44.970+02:00Може би е нормално нашите деца да не го харесват. ...Може би е нормално нашите деца да не го харесват. Те са израснали с един по-различен вкус на течен шоколад от буркан или пластмасова кутия. Но аз обичам да се връщам назад във времето и с удоволствие си хапнах :)<br />А моят шоколад така и не образува коричка на повърхността, може би защото го минах с пасатора.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-24134825000019028232017-02-09T08:27:36.804+02:002017-02-09T08:27:36.804+02:00Може да опитам и с рошково брашно, Ели :) Това не ...Може да опитам и с рошково брашно, Ели :) Това не съм се сетила :DIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-26721681700862841812017-02-09T08:26:38.155+02:002017-02-09T08:26:38.155+02:00Сухо мляко "Nido" използвах, но и с дру...Сухо мляко "Nido" използвах, но и с други видове сухо мляко става - дори и адаптирано мляко съм чела, че използват, но от него не всеки вид е подходящ.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-9085475749073184632017-02-08T23:37:50.519+02:002017-02-08T23:37:50.519+02:00Много благодаря за този сладък спомен от детството...Много благодаря за този сладък спомен от детството Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10473891785362340915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-37301570873439586402017-02-08T16:55:33.211+02:002017-02-08T16:55:33.211+02:00А,може ли да ми кажете какво сухо мляко ползвате?А,може ли да ми кажете какво сухо мляко ползвате?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-45220831751073313992017-02-08T14:22:24.464+02:002017-02-08T14:22:24.464+02:00Любим десерт от моето детство! И аз съм от праисто...Любим десерт от моето детство! И аз съм от праисторическата ера. ;) Най-любими ми бяха бучиците неразтворено сухо мляко на повърхността, образуваха нещо като коричка. За съжаление, когато миналата година го приготвих на моите деца, те не го харесаха. :(Майя Дичеваhttps://www.blogger.com/profile/07535357210173221595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-55869737977545270282017-02-08T12:00:10.627+02:002017-02-08T12:00:10.627+02:00Или,
припомни ми старите времена когато и в нашият...Или,<br />припомни ми старите времена когато и в нашият дом правихме течен шоколад със сухо мляко и какао.Какаото наистина беше кът, но пък течният шоколад много се харесваше по тази рецепта със сухо мляко.Днес чудесно допълнение е и рожковото брашно, което също има вкус на какао и могат да се смесят.Чудесно се е получило това сладко изкушение - течният шоколад.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com