tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post4445914197902644743..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Печен боб със зеленчуциIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-6580532092002996802016-05-30T19:06:31.011+03:002016-05-30T19:06:31.011+03:00фасул в Турция се справят много добре, опитайте, а...фасул в Турция се справят много добре, опитайте, ако отидете.hünerlitariflerhttp://www.hunerlitarifler.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-21998947256691997282016-05-26T11:18:50.170+03:002016-05-26T11:18:50.170+03:00Здрвейте,
аз го пекох без капак. И в гювечета също...Здрвейте,<br />аз го пекох без капак. И в гювечета също правих, отново без капак :)<br />Успех!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-53415086988199257702016-05-26T11:06:33.776+03:002016-05-26T11:06:33.776+03:00Здравейте!
Рецептата звучи много интересно и е то...Здравейте!<br /><br />Рецептата звучи много интересно и е точно по мой вкус.<br />Имам въпрос - ястието с капак ли се пече или не? (идеята ми е да го направя в гювечета и се чудя дали да ги захлупвам или да ги оставя отворени) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-13784213862221223062016-05-17T22:45:59.722+03:002016-05-17T22:45:59.722+03:00И за мен е странно добавянето на гъби и тиквички, ...И за мен е странно добавянето на гъби и тиквички, но пък не съм опитала, щом казваш, че е вкусно:)<br />Иначе обичаме всички у дома печен боб!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-10074711568834486532016-05-14T10:46:55.920+03:002016-05-14T10:46:55.920+03:00Продуктите на Крина наистина са много добри, а тво...Продуктите на Крина наистина са много добри, а твоето предложение за оползотворяването им направо е разкош! Поздрави, Или!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-10562430395681562432016-05-13T16:38:28.474+03:002016-05-13T16:38:28.474+03:00Ели, така е. Постните ястия са много вкусни.
На ме...Ели, така е. Постните ястия са много вкусни.<br />На мен са ми любими, но за съжаление вкъщи не толкова :DIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-85705538868509625482016-05-13T16:37:09.153+03:002016-05-13T16:37:09.153+03:00Танче, за теб и една за вкъщи ще сложа :)Танче, за теб и една за вкъщи ще сложа :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-47116332654078332472016-05-13T16:10:49.154+03:002016-05-13T16:10:49.154+03:00Аз идвам направо с купичката, ще ми сипеш една пор...Аз идвам направо с купичката, ще ми сипеш една порция, нали :)<br />Вкусотия от тези, за които имаме винаги апетит и никога не омръзват! Чудесно предложение, Илианка!<br />Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-49571310440719078782016-05-13T15:25:49.693+03:002016-05-13T15:25:49.693+03:00Или,
страхотно предложение.Правила съм подобен боб...Или,<br />страхотно предложение.Правила съм подобен боб, но без гъби.Но в старата българска кухня съществува и такава рецепта.Просто аз гъбите по - рядко ги използвам в нашия дом.Постните ястия също са много вкусни, но зависи как се приготвя всичко.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-9762898490322313132016-05-13T11:48:00.059+03:002016-05-13T11:48:00.059+03:00Благодаря.Слага да се пече с джоджен и девесил, а ...Благодаря.Слага да се пече с джоджен и девесил, а после се поръсва леко с пресен магданоз и девесил. Но и джоджен да сложите отново не е проблем. Стига да не се прекалява с количеството. Въпрос на вкус.<br />Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-18568227696895875312016-05-13T11:25:00.850+03:002016-05-13T11:25:00.850+03:00Страхотно изглежда и звучи. Но не разбрах джоджена...Страхотно изглежда и звучи. Но не разбрах джоджена най-накрая ли се слага или преди печенето.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-20181510446613898412016-05-13T11:09:25.279+03:002016-05-13T11:09:25.279+03:00Наистина е много, много вкусно. Изчезна за отрицат...Наистина е много, много вкусно. Изчезна за отрицателно време и въпреки, че е съвсем постно ястие, се одобри от всички без изключение :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-61365309600942801942016-05-13T06:27:54.729+03:002016-05-13T06:27:54.729+03:00Това звучи доста вкусно и ще бъде изпробвано съвсе...Това звучи доста вкусно и ще бъде изпробвано съвсем скоро.<br />Благодаря за рецептата! Поздрави!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.com