tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post3285805215832502501..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Бързи пилешки кюфтенцаIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-10907872019811231592017-09-18T13:37:54.969+03:002017-09-18T13:37:54.969+03:00Ели, и аз много често обръщам месо от домашни петл...Ели, и аз много често обръщам месо от домашни петли и кокошки в кайма. Използвам си я по нормален начин за всичко, което обикновено правя с кайма и е много хубава :)Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-48596181695165969872017-09-18T12:48:32.103+03:002017-09-18T12:48:32.103+03:00Или,
преди години моята баба правеше често пилешка...Или,<br />преди години моята баба правеше често пилешка кайма от петел.А от нея задължително кюфтета.Днес използваме идеята на баща и / моят прадядо / и правим каймата от по - възрастни петли.Тяхното месо при консумация е по - твърдо, а кюфтетата са чудесни.Така,че можеш и кайма да правиш, ние от такава кайма правим и мусака.Чудесен е и твоят вариант за кюфтенца.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com