tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post1988944228884010718..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: Ароматно агнешко в гювечIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-58165726358814994912010-05-03T15:31:57.967+03:002010-05-03T15:31:57.967+03:00Здравей, Алби! Дано се включвам навреме. Не добавя...Здравей, Алби! Дано се включвам навреме. Не добавяй повече от един пръст вода на дъното, защото после течността става много.<br /><br />Не пречи, че си съкратила мариноването, но колкото по-дълго, толкова по-ароматно :)<br /><br />Хубав ден!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-79766261904198691322010-05-03T15:13:42.118+03:002010-05-03T15:13:42.118+03:00А никаква водичка при печене ли не се добавя? Съкр...А никаква водичка при печене ли не се добавя? Съкращавам времето на мариноване и май ще се наложи да добавя поне половин чаша, за да не залепне за гювеча.Албиhttps://www.blogger.com/profile/03653364735308102811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-45679728554154336562010-05-02T12:24:12.165+03:002010-05-02T12:24:12.165+03:00Здравей, Райна!
Не го покривам с фолио, защото гюв...Здравей, Райна!<br />Не го покривам с фолио, защото гювечът си има капак. Но, ако нямаш такъв съд, можеш да го сложиш в тава и да го покриеш с фолио или да го поставиш в плик за печене :) Успех!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-52661463147077454072010-05-02T12:14:16.033+03:002010-05-02T12:14:16.033+03:00P.S.
исках да те питам - а покриваш ли го с фолио ...P.S.<br />исках да те питам - а покриваш ли го с фолио като печеш или не?<br />ЧаоRaynahttps://www.blogger.com/profile/17692303254266342320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-27791757128056219132010-05-01T13:08:30.265+03:002010-05-01T13:08:30.265+03:00Много хубава рецепта, продължавай с керамичните съ...Много хубава рецепта, продължавай с керамичните съдове!<br />А калоферчето има ли друго име?<br />Приятен у.Raynahttps://www.blogger.com/profile/17692303254266342320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-16961143592154776572010-05-01T11:36:35.313+03:002010-05-01T11:36:35.313+03:00Благодаря ви! Прегръщам ви :)
Приятна почивка и на...Благодаря ви! Прегръщам ви :)<br />Приятна почивка и на вас!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-40949220969231941152010-05-01T10:07:37.708+03:002010-05-01T10:07:37.708+03:00Много апетитно изглежда,Илианка!
А в гювеч всичко ...Много апетитно изглежда,Илианка!<br />А в гювеч всичко става като мозък, превъзходно!<br />Слънчев и спокоен уикенд!Красиhttps://www.blogger.com/profile/14453216019691069229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-56830856231843110662010-04-30T21:36:07.782+03:002010-04-30T21:36:07.782+03:00Илианка, много е апетитно :)
В гювеч винаги е по- ...Илианка, много е апетитно :)<br />В гювеч винаги е по- различно :))))<br /><br />Да ви е вкусно!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-31728377654981805702010-04-30T20:29:31.408+03:002010-04-30T20:29:31.408+03:00и после отваряте на половина бутилка бира, поставя...и после отваряте на половина бутилка бира, поставяте две високи чаши и колкото по-топло е агнешкото в чинията, толкова по-студена да е бирата :)))) <br /><br />Илианка, падам си по агнешкото, знаеш го. Това твоето изглежда страшно апетитно, както и не съм вечеряла още......<br /><br />Хубави и слънчеви почивни дни и целувка!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com