tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post1892477715591974127..comments2024-03-17T21:25:30.402+02:00Comments on Щъркелово гнездо: СълзициIlianahttp://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-18953484266672595102017-12-11T15:09:27.917+02:002017-12-11T15:09:27.917+02:00Друг трик е вече навитите рула да се сложат във фр...Друг трик е вече навитите рула да се сложат във фризера и след това по лесно се режат на сълзици.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-45042203181846456362012-01-22T17:59:20.807+02:002012-01-22T17:59:20.807+02:00Няма нищо за къстия отговор! Аз опитах след няколк...Няма нищо за къстия отговор! Аз опитах след няколко дни и разбрах грешката си, че тестото не трябва да е меко. Вече си ги правя най-редовно и ги ям като семки. Много ми харесват още от едно време, когато ги пуснаха на пазара! Благодаря за рецептата!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-69218496493321419942012-01-22T17:13:16.623+02:002012-01-22T17:13:16.623+02:00Здравей!
Съжалявам за закъснелия отговор!
Ако тест...Здравей!<br />Съжалявам за закъснелия отговор!<br />Ако тестото стане много отпуснато, го прибери за кратко във фризера, колкото да се стегне. Тогава го разрежи. А колкото до белтъка - не слагам целия. Само леко мажа, останалия изхвърлям.<br />Надявам се, че следващия път ще се справиш успешно.<br />ИлианаIlianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-13635339813577272802012-01-18T10:21:35.735+02:002012-01-18T10:21:35.735+02:00Sono molto belli♥
ciaoSono molto belli♥<br />ciaoCool Chic Style Fashionhttps://www.blogger.com/profile/14102489700935476755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-20657485232389655162012-01-12T09:20:22.395+02:002012-01-12T09:20:22.395+02:00Здравей! Искам да попитам къде греша? Вчера ги пра...Здравей! Искам да попитам къде греша? Вчера ги правих, но така жестоко се разляха, може би защото тестото ми беше страшно отпуснато! Възможно ли е това да е причината? И още един въпрос - колко от разбития белтък слагаш ? - Само намазваш или слагаш целият? Извинявам се ако въпросите ми звучат глупаво, но твърдо искам да ги направя сполучливи!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-3587375383457764512012-01-12T09:20:22.020+02:002012-01-12T09:20:22.020+02:00Здравей! Искам да попитам къде греша? Вчера ги пра...Здравей! Искам да попитам къде греша? Вчера ги правих, но така жестоко се разляха, може би защото тестото ми беше страшно отпуснато! Възможно ли е това да е причината? И още един въпрос - колко от разбития белтък слагаш ? - Само намазваш или слагаш целият? Извинявам се ако въпросите ми звучат глупаво, но твърдо искам да ги направя сполучливи!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-489240940576338582012-01-12T08:33:50.673+02:002012-01-12T08:33:50.673+02:00Чудни сълзици! И аз често ги приготвям - любими са...Чудни сълзици! И аз често ги приготвям - любими са вкъщи:)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-11971872851176282002012-01-09T08:22:05.320+02:002012-01-09T08:22:05.320+02:00Илианка страхотно изглеждат! Веднъж съм правила и ...Илианка страхотно изглеждат! Веднъж съм правила и беше пълен провал. Ама от твоите си взимам :)<br />Хубав ден!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-33500240576670708372012-01-08T14:43:51.736+02:002012-01-08T14:43:51.736+02:00Илианка, сълзиците са за корица! Тези в магазините...Илианка, сълзиците са за корица! Тези в магазините ряпа да ядат.<br />Поздрави!Zornitsa Nikiforovahttps://www.blogger.com/profile/14060435473369926852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-11056618751121285482012-01-08T13:29:53.191+02:002012-01-08T13:29:53.191+02:00Много са апетитни тези "Сълзици". Благод...Много са апетитни тези "Сълзици". Благодаря на теб и на Пепчо, за това че споделихте. Непременно ще пробвам да ги направя, защото и аз ги обожавам.Esihttps://www.blogger.com/profile/18181729443628430503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-40313731026833550152012-01-08T01:16:24.296+02:002012-01-08T01:16:24.296+02:00И аз ги знам от Пепчо,но все още не съм ги правила...И аз ги знам от Пепчо,но все още не съм ги правила.Време е да поправя грешката.Иринка,твоите са толкова апетитни-само за хрупкане.Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-12344198764003998172012-01-08T00:05:43.102+02:002012-01-08T00:05:43.102+02:00Толкова да ги обичам тия сълзици, че нямам думи. А...Толкова да ги обичам тия сълзици, че нямам думи. Ама и никога до сега не се престраших да ги приготвя у дома. Все си мисля,че няма да станат толкова хрупкави. Но като гледам твоите май греша в преценката си и ще взема да ги направя. <br />Поздравления-божествени и много златисти са!ninfilhttps://www.blogger.com/profile/07994849918076208229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-2795874812969489062012-01-07T18:37:11.219+02:002012-01-07T18:37:11.219+02:00Ауууу, Илианка, прелестни са! Обожавам сълзици, да...Ауууу, Илианка, прелестни са! Обожавам сълзици, даже снощи опустоших една тарелка от купешките. И да ме пита един защо още не съм си направила...благодаря и на двете ви с Пеп-чо за идеята!<br />Хубава, снежна и уютна вечер!Мариетаhttps://www.blogger.com/profile/04473803565667013455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2055463032269825277.post-30677241725064710322012-01-07T17:26:59.789+02:002012-01-07T17:26:59.789+02:00Ами чуден загар си имат пък :)))
Много са апетитни...Ами чуден загар си имат пък :)))<br />Много са апетитни, поемам вина... с тези само бяло. Знаеш ли, че си подхождат :)pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com